Τι είναι το The MindTrap;

Το The MindTrap με 80 θεματικά δωμάτια μυστηρίου και 14 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, αποτελεί το μεγαλύτερο παιχνίδι απόδρασης στην Ευρώπη. Ένα ομαδικό παιχνίδι που ήρθε να ανατρέψει όλα τα δεδομένα της διασκέδασης αλλά και να μυήσει τους παίκτες του σε κόσμους περίεργους, απόλυτου μυστηρίου.

Τα δωμάτια μας είναι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, οι οποίοι βασίζονται πάνω σε ένα ατμοσφαιρικό θέμα και σενάριο. Εκεί, η παρέα κλειδώνεται και πρέπει να βρει όλα τα στοιχεία, να λύσει τους γρίφους, να χειριστεί περίεργες κατασκευές και μηχανισμούς και να καταφέρει να βρει τον τρόπο να αποδράσει μέσα σε τουλάχιστον 60 λεπτά! Τα δωμάτια μας παίζονται από ήδη δημιουργημένες ομάδες 2-6 ατόμων. Κάθε ομάδα μπορεί να κάνει κράτηση την ημέρα και ώρα που επιθυμεί να παίξει διαδικτυακά ή τηλεφωνικά.

Στο παιχνίδι όμως οι παίκτες δεν βρίσκονται ποτέ μόνοι. Έχουν τους game masters των δωματίων οι όποιοι παρακολουθούν την ομάδα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και βοηθούν την στιγμή που οι παίκτες τους θεωρήσουν αναγκαίους.

Στα The MindTrap θέλοντας να προσφέρουμε κορυφαία διασκέδαση και ψυχαγωγία στους παίκτες μας πολλά από τα δωμάτια επιφυλάσσουν μια έκπληξη, καθώς οι παίκτες δεν είναι μόνοι τους. Καθηλωτικά performances απογειώνουν την εμπειρία της απόδρασης. Επαγγελματίες ηθοποιοί εκτελούν ένα συναρπαστικό performance πιστοί στο σενάριο του κάθε δωματίου, διαμορφώνοντας μια μοναδική μυστικιστική ατμόσφαιρα κι αυξάνοντας τη δυσκολία του. Άλλες φορές βοηθούν τους παίκτες κι άλλες φορές βρίσκονται εκεί για να τους δυσκολέψουν…

Τα δωμάτια του The MindTrap είναι πλήρως εξοπλισμένα και ασφαλή ακόμα και για τους πιο κλειστοφοβικούς χαρακτήρες αφού διαθέτουν panic buttons με τους ειδικούς μηχανισμούς που απομαγνητίζουν τις πόρτες ανά πάσα στιγμή.