Σχετικά με την Intelligent Entertainment

Intelligent Entertainment

Η Intelligent Entertainment κατάφερε να επιτύχει τον ιδανικό τρόπο διασκέδασης, συνδυάζοντας την περιπέτεια, το μυστήριο και τη διάδραση, φέρνοντας το μεγαλύτερο ζωντανό παιχνίδι απόδρασης της Ευρώπης, αρχικά στη Θεσσαλονίκη και μετέπειτα σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Η 3η Σεπτεμβρίου 2014 ήταν η ημερομηνία που τρεις νέοι άνθρωποι, ο Βασίλης Παντσάκης, ο Γιώργος Μιχαηλίδης και ο Λεωνίδας Φιλιππίδης πήραν την απόφαση να αλλάξουν όσα ξέρατε για την διασκέδαση και να φέρουν στην Ελλάδα το The MindTrap, που μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να αποκτήσει αναρίθμητους φανατικούς υποστηρικτές σε όλη τη χώρα.

Η επικερδής ιστορία της Intelligent Entertainment ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη όπου δημιουργήθηκαν τα πρώτα δωμάτια απόδρασης με γρίφους, πάζλ και διάφορα μυστήρια που κατάφεραν να κερδίσουν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα το κοινό της πόλης. Θεματικά δωμάτια με διαφορετικά σενάρια, εξειδικευμένη διακόσμηση και ειδικά εφέ σας μεταφέρουν μέσα στην ιστορία και σας κάνουν τον πρωταγωνιστή σε μία ζωντανή ταινία δράσης, μυστηρίου και τρόμου, ανάλογα με το δωμάτιο που θα επιλέξετε να παίξετε.

Σχετικά με τα δωμάτια The Mindtrap

Μετά τα 9 δωμάτια της Θεσσαλονίκης, επί της Κομνηνών, επόμενη στάση για το The MindTrap στάθηκε η πρωτεύουσα με την δημιουργία 6 θεματικών δωματίων στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Μητροπόλεως. Πολύ γρήγορα και μετά από μεγάλη ζήτηση το Τhe MindTrap κατάφερε να φτιάξει το δικό του franchise, και να συνεργαστεί με  νέους επιχειρηματίες που τόλμησαν να εμπιστευτούν αυτήν την εναλλακτική επιτυχημένη ιδέα  ψυχαγωγικής υπηρεσίας. Έτσι, την σκυτάλη παρέλαβε η Κομοτηνή με 3 θεματικά δωμάτια επί της οδού Παρασίου,  έπειτα τα Ιωάννινα με 4 θεματικά δωμάτια στην οδό Αβέρωφ, και τέλος η Λάρισα με ακόμα 4 επί της οδού Κούμα ενώ στο μέλλον αναμένεται να δείτε  The MindTrap να ανοίγουν και σε Πειραιά, Κηφισιά, Πάτρα, Ηράκλειο, ακόμα και στο εξωτερικό.

Στόχος των τριών δημιουργών της  Intelligent Entertainment ήταν να φέρουν τη διαδραστική ψυχαγωγία στην Ελλάδα και να καταφέρουν να τραβήξουν το ενδιαφέρον όλων των ηλικιακών ομάδων, ειδικότερα όμως των νέων, η ζωή των οποίων περιτριγυρίζεται από το διαδίκτυο και τα videogames. Μέσα από τα δωμάτια του The MindTrap, οι νέοι και ειδικότερα οι έφηβοι ζουν στο δικό τους ζωντανό videogame, μαζί με τους φίλους ή την οικογένειά τους, αποφεύγοντας έτσι τον κοινωνικό αποκλεισμό, ενώ παράλληλα μέσα από τη συνεργασία προωθείται και το χτίσιμο δυνατών δεσμών ανάμεσα στα μέλη της ομάδας.