4 ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

«The MindTrap» στη Λάρισα

«The MindTrap» στη Λάρισα

Τολμάς να ανοίξεις την πόρτα του μεγαλύτερου escape room στην Ευρώπη;

Είκοσι έξι δωμάτια. Πέντε πόλεις. Χιλιάδες γρίφοι και μυστήρια που περιμένουν να λυθούν από εσάς.

Το «The MindTrap» άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό της Θεσσαλονίκης τον περασμένο Αύγουστο και από τότε έχει αποκτήσει αναρίθμητους φανατικούς παίκτες που το επιλέγουν για τη διασκέδασή τους.

Η αγάπη του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που ήταν υποχρέωση για το μεγαλύτερο ζωντανό παιχνίδι απόδρασης της Ευρώπης να επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Μετά τους τέσσερις επιτυχημένους σταθμούς των μοναδικών δωματίων απόλυτης δράσης και μυστηρίου σε Θεσσαλονίκη , Αθήνα, Κομοτηνή και Ιωάννινα σειρά για το «The MindTrap» έχει η πόλη της Λάρισας.

Με μοναδικό του σκοπό να μυήσει τους Λαρισαίους στους περίεργους κόσμους των δωματίων του , να τους μάθει πώς να λύνουν ακόμα και τους πιο δύσκολους γρίφους και να προλάβουν να δραπετεύσουν μέσα σε μία ώρα, δημιούργησε 4 θεματικά δωμάτια απόδρασης στην καρδιά της Λάρισας και συγκεκριμένα στην οδό Κούμα 37 για να αλλάξουν όλα όσα ήξεραν οι Λαρισαίοι για τη διασκέδαση στην πόλη.

Σε έναν χώρο 220 τ.μ. το Insanity, το Mirror Mirror on the Wall, το Prisoners of hope και το Evil Mansion έρχονται να σας προβληματίσουν , να σας παγιδεύσουν και να σας βγάλουν τα βαθύτερα ένστικτα της επιβίωσης με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

Στόχος είναι να βρείτε αντικείμενα, κλειδιά, κωδικούς, να λύσετε γρίφους κ να αποδράσετε σε λιγότερο από μια ώρα !

Grand Opening: Παρασκευή 8/5/2015
Book now: http://book.themindtrap.com/larissa

http://www.larissanet.gr/2015/05/07/the-mindtrap-sti-larisa/